brand cor
Block
Schimbare pe bune sau vechea placă cu lipsa fondurilor?

Efectuăm câteva lucrări de mentenanță, astfel că vei fi nevoit să redirecționezi direct pe platforma pusă la dispoziție de Code4România. Platforma este sigură, astfel că nu ai de ce să te îngrijorezi.

Dacă nu ai primit un mesaj de confirmare de la noi, te rugăm să ne scrii din pagina de contact.

Întrebări frecvente

Poți să îl depui la noi până pe 20 mai, pentru a avea timp să le procesăm și încărca în platforma ANAF. Dacă depui direct la administrația fiscală, o poți face până pe 25 mai.

Da. Acest mod este cel mai indicat. Urmărind clipul de mai sus poți vedea cum să completezi formularul prin Adobe Reader.

De asemenea, poți să îl semnezi olograf și să îl scanezi mai apoi. Orice metodă ai alege, este necesar să îl transmiți prin formularul alăturat sau la adresa de e-mail [email protected]

Așa cum poți observa, formularul este deja precompletat cu datele noastre. Dacă ai un formular printat și vrei să îl completezi de mână, iată datele:

ASOCIAȚIA PENTRU COPII CU DIZABILITĂȚI- MĂ BUCUR DE VIAȚĂ
Cod de identificare fiscală: 40484090
IBAN: RO34 BTRL RONC RT04 7283 3111

Poți depune formularul în format fizic la una din Administrațiile Financiare de care aparții sau la biroul nostru de lucru din Galați (adresa se află în secțiunea contact). Asigură-te că este cineva la biroul nostru înainte de a veni să depui formularul.

Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate. Iată aici o listă cu adresele administrațiilor financiare.

Nu. Suma redirecționată va fi calculată de către inspectorul fiscal.

Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2021. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Poți afla inițiativele noastre din secțiune Ce facem, cât și planul nostru – Agenda COR

Înregistrarea organizației poate fi verificată accesând acest link și introducând codul fiscal 40484090. 

Comunitatea ONedu România este o substructură a Asociației pentru copii cu dizabilități – Mă Bucur de Viață, astfel că nu avem un cod de înregistrare fiscală diferit. Te asigurăm că fondurile vor ajunge către cauzele noastre, întrucât diferă contul bancar dintre cele două organizații. Consultă Statutul COR