brand cor
Block
Suntem generația care vom digitaliza educația din România.

Misiunea

Lucrăm alături de tineri pentru a digitaliza educația din România și de a oferi șansa generațiilor viitoare la un mediu adaptat secolului 21.

Viziunea

Construim o Românie în care elevii au acces la educația digitală, iar organizațiile dețin certificatul de compentențe digitale.

Funcționare

Funcționăm în baza hotărârii 7 din iulie 2020 a AGA a Asociației Mă Bucur de Viață și a statutului nostru.

Identitatea organizației

Comunitatea ONedu România (COR) este o organizație de elevi și tineri care militează pentru digitalizarea educației din învățământul preuniversitar. Suntem inițiatorii mișcării europene de digitalizare a educației – The European ONedu Community, dorindu-ne să fim o putere a societății civile atât pe plan național, cât și la nivel european. Digitalizarea într-o țară offline se face treptat, de aceea gândim și dezvoltăm soluții digitale și programe pe termen lung, cu un impact major în comunitate. Aducem nevoile tinerilor în prim plan pe agenda publică și concepem campanii de advocacy și lobby în afara cutiei, care să îmbunătățească legislația, astfel încât să ajute la adaptarea educației la secolul 21, dar și care să asigure îndeplinirea obligațiilor statului. Propunem soluții de impact, extrase din ideile și nevoile celor cu care lucrăm.

Valorile organizației

Suntem responsabili

Suntem integri

Suntem solidari

Suntem transparenți

Suntem receptivi și open-minded

Suntem creativi și perseverenți

Suntem tineri cu inițiativă și energie