POLITICA DE DONAȚII

Suntem transparenți în modul cum utilizăm donațiile primite.

1. De unde vin banii?

Comunitatea ONedu România este structură independentă, care beneficiază de sprijinul juridic al Asociației pentru copii cu dizabilități – Mă Bucur de Viață, alimentată din donațiile oamenilor, granturi de la diferite organizații, companii și sponsorizări pentru diferite proiecte. Nu primim bani din partea companiilor care influențează în mod negativ educația sau tinerii sau sunt suspecți de fraude. Primim ajutor din partea elevilor, părinților și profesorilor pentru organizarea diferitelor campanii de advocacy sau proiecte menite să vină în sprijinul digitalizării educației și a organizațiilor non-profit. Sponsorizările din partea diferitelor companii se realizează per proiect și sunt destinate dezvoltării educației sau a voluntariatului din comunități locale.

2. Cum folosim banii pe care îi primim?

Donatorii pot opta ca banii lor să fie redirecționați către o anumită campanie sau un anumit proiect sau către organizație. Nu încălcăm promisiunile pe care le facem donatorilor sau sponsorilor și încercăm să oferim oportunități de dezvoltare pentru susținătorii proiectelor noastre. În cazul în care ne aflăm în imposibilitatea de a realiza o campanie sau un proiect, comunicăm cu donatorii și îi rugăm să ne indice un alt proiect sau campanie în care să folosim donația. Adesea, fondurile se duc pe diferite servicii pe care le utilizăm, promovări pe rețelele de socializare, materiale pentru diferite campanii, servicii necesare realizării proiectelor și a decontării transportului, cazării și mesei voluntarilor noștri.

3. Cum aflu ce s-a întâmplat cu banii mei?

La sfârșitul campaniei, donatorul va primi un raport al cheltuielilor care au fost realizate, prin e-mail. Dacă realizezi un transfer bancar, trebuie să ne indici un e-mail la care să putem face acest lucru. Toți donatorii, indiferent de sumă sau modalitate, vor primi raportul financiar pe luna respectivă.

Contact: fundraising@onedu.ro
Ultima actualizare: 12 martie 2021
DONEAZĂ