Online, dar conectați

Structura noastră funcționează online, prin intermediul rețelelor de socializare, 80% din munca depusă fiind realizată la distanță, neavând un birou fizic. Ne bucurăm de membrii din diferite județe din țară, întâlnindu-ne de două ori pe an în ședințe naționale, unde dezbatem probleme pe educație digitală, facem schimb de idei și realizăm un plan de acțiune pentru următoarea perioadă.

De asemenea, am luat ființă prin inițiativă online, la dorința a doi elevi și ne-am format pe Facebook, prin intermediul grupurilor de voluntariat. Așa am crescut de la lună, ajungând la peste 50 de voluntari în toată țara și la înființarea a trei substructuri.

Personalitate juridică

La un an de înființare, pe data de 1 iulie 2020, organizația noastră a primit sprijin juridic prin intermediul Asociației Mă Bucur de Viață, astfel devenind structură a asociației. Acest eveniment marchează debutul realizării resurselor gratuite și a proiectelor naționale pentru tineret.

De asemenea, odată cu obținerii personalității juridice, am adunat peste 50 de voluntari în cadrul proiectelor, activitatea noastră fiind bazată pe muncă voluntară depusă de elevi și studenți.

Date juridice:

Nume – Comunitatea ONedu România, structură a Asociației pentru copii cu dizabilități Mă Bucur de Viață

CIF – 40484090

Donează