Planul nostru

Comunitatea ONedu România și-a dezvoltat un amplu plan pentru anul 2021, cu aplicare în toată România și cu efect în digitalizarea educației. Ne dorim ca activitatea noastră în anul 2021 să fie cunoscută de către societatea civilă, fiind importantă colaborarea cu oamenii în implementarea proiectelor.

Ne-am gândit la câteva drumuri pe care să le parcurgem, atât pentru implicarea tinerilor, cât și pentru digitalizarea sistemului educațional și a organizațiilor non-profit.

De asemenea, ne vom atinge obiectivele de anul acesta și prin intermediul substructurilor, lucrând unitar în obținerea de victorii pentru tineri. Fii alături de noi!
Design fără titlu
Platforma Fii de 10!-03

Platforma Fii de 10

În anul 2020 am spus DA visului nostru de a construi o platformă de management educațional, în care să fie inclus catalogul virtual, modul de comunicare eficientă între elevi - părinți - profesori și multe altele. Platforma va fi implementată în anul 2021 în peste 20 de școli, după cum ne-am propus.

Tot pe lista lui 2021, se află și realizarea unor concursuri online cu premii prin intermediul proiectului și o secțiune de resurse educaționale deschise pentru ca elevii să poată înțeleagă materia mai ușor, dar și pentru cadrele didactice care doresc să le utilizeze la clasă.

Donează pentru educație cu mențiunea FII DE 10!

Platforma iVoluntar și târgul de voluntariat

Ne-am propus ca în 2021 să lansăm o platformă națională pentru organizațiile non-profit, care își desfășoară activitatea cu voluntari, servind ca instrument gratuit de management și recrutare voluntari. Prin intermediul platformei, ONG-urile își vor putea transforma registrele în format online, genera contracte și încheia mult mai ușor acte necesare într-o organizație.

Alături de platformă, vom realiza și cea de a doua ediție a târgului iVoluntar #explore, menit să ofere tinerilor oportunități de dezvoltare și implicare în comunitate. În 2021 vom face târgul puțin diferit, atrăgând, sperăm noi, peste 50 de organizații din cele 5 domenii: cultură, educație, sănătate, mediu, social.

Donează pentru voluntariat cu mențiunea IVOLUNTAR!
iVoluntar Logo by Petre-05
Design fără titlu

Gala Educației - #refresh

Din păcate, în 2020, Gala Educației nu s-a bucurat de un mare impact la nivel național, fiind și pandemia în plină dezvoltare. Însă, ne-am propus ca în 2021 să spunem că noi premiem binele în educație și vom actualiza proiectul într-un mod mai prietenos și îl vom face mult mai vizibil.

Ne dorim să organizăm mai multe evenimente locale de acest timp, astfel că în 2021 sperăm la minim 3 gale, într-un format poate mai nou pentru comunitate, în funcție de evoluția pandemiei.

Donează pentru proiect cu mențiunea GALA!

Luna Educației Digitale

Un proiect foarte important pentru structura noastră este Luna Educației Digitale, care implică organizațiile non-profit în realizarea de proiecte pentru promovarea educației digitale și conștientizarea de către instituțiile statului a nevoii de digitalizare a educației.

Totodată, pe data de 20 noiembrie vom sărbători și Ziua Națională a Educației Digitale, zi pentru care luptăm să fie stabilită oficial la nivel național. În această zi vom realiza dezbateri, acțiuni de caritate, rapoarte și campanii de advocacy și lobby.

Donează pentru inițiativă cu mențiunea LED!
led
+ multe multe inițiative și campanii.

Donează